Actualiteiten RegioBank

https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/zilvervloot1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/banksparen1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/rente1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/afspraak1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/bankenoverhypgk-is-87.jpglink
«
»
Loading…

IJzereef Assurantiën

Verzekeren

Een verzekeringspakket op maat. Afgestemd op uw leven, op uw situatie. Voor u persoonlijk, of voor uw bedrijf... voor een objectief en eerlijk advies kunt u bij ons uitstekend terecht. Of het nu gaat om een

auto- of inboedelverzekering, een aansprakelijkheids- of ongevallenverzekering, u kunt ervan uit gaan dat wij samen met u de beste verzekering voor úw persoonlijke situatie kiezen. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij namelijk kiezen uit veel aanbieders en verschillende vormen van verzekeringen.

Indien u dat wenst kunt u hier ook zelf uw premie berekenen.

Wie overkomt het niet eens. Een aanrijding. Of het nu uw eigen schuld is of een andere weggebruiker maakt een fout en botst onverhoeds op uw mooie auto, het blijft altijd vervelend. En tenslotte blijft u nog altijd met de schadeafwikkeling zitten. Dit blijkt achteraf vaak niet zo simpel als u in eerste instantie gedacht had. Maar ook in die gevallen kunt u op IJzereef Assurantiën terugvallen. Bij schade ondersteunen wij u extra. Dit kan zijn door bijvoorbeeld voor u een vervangende auto te regelen. Maar ook nemen wij de administratieve afwikkeling met het daarbij behorende organisatorische aspect voor onze rekening zoals; expert inschakelen, verzekeraar informeren en zonodig de tegenpartij aansprakelijk stellen. Ook bij een conflict met de expert of schaderegelaar ten aanzien van de schade of met de verzekeraar tenaanzien van de polisvoorwaarden nemen wij uw belangen waar. Belangrijk is daarbij dat u in geval van schade direct met ons contact opneemt. Wij kunnen er u dan op attenderen welke documenten u moet overleggen zoals politierapport, aankoopnota's en namen van getuigen. Ieder tussenpersoon kan een polis afsluiten maar onze persoonlijke aandacht geeft net dat stukje meerwaarde.Ook kijken we desgewenst naar uw complete verzekeringspakket. Zijn er verzekeringen bij die elkaar overlappen? Is er onder- of oververzekerd? Wij lopen het pakket graag regelmatig met u door om te kijken of het nog voldoet aan uw wensen.

Natuurlijk heeft u geen omkijken naar welke premie of schade-uitkering dan ook. Wij regelen alles voor u.

Actueel