Actualiteiten RegioBank

https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/zilvervloot1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/banksparen1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/rente1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/afspraak1gk-is-87.jpglink
https://ijzereef.info/modules/mod_image_show_gk4/cache/bankenoverhypgk-is-87.jpglink
«
»
Loading…

IJzereef Assurantiën

Hypotheken

 

Uw hypotheek bij ons compleet geregeld

voor € 1.250,00.

 

Als u overweegt om een nieuw of bestaand huis te kopen, of misschien al gekocht heeft, zult u in veel gevallen een hypotheek nodig hebben. IJzereef Assurantiën staat u dan met raad en daad terzijde.

Samen met u gaan we bekijken welke hypotheekvorm voor u het meest geschikt is. Dit gebeurt ondermeer door een grondige analyse van uw wensen en mogelijkheden. Die mogelijkheden zijn vaak sterk afhankelijk van uw leeftijd, de gezins- en uw financiële situatie. aan de hand van de juiste hypotheekvorm gaan wij voor u de juiste geldverstrekker zoeken die de voor u meest gunstige aanbieding heeft. Natuurlijk zijn we er dan voor een vlotte en gedegen administratieve afwikkeling o.a. bij de notaris voor het passeren van de akte. Ook kunt u bij IJzereef Assurantiën terecht voor hulp bij het kopen en verkopen van uw woning.

Naast diverse banken ook keuze uit diverse financieringsmaatschappijen en verzekeraars, zodat wij elke bestaande hypotheekvorm in huis hebben. Vraagt u ons gerust om een vrijblijvend advies of een offerte.

Actueel